Alla inlägg den 7 maj 2010

Av Gabriell - 7 maj 2010 11:05

Såg fram emot att sova länge idag men tji fick jag, är hur trött som helst men vad hjälper det då man inte ha ro i hjärnan att sova, och blir väckt av drömmar som gör det omöjlighet att slappna av och somna igen, det här börjar  bli extremt tokfrustrerande!


Hamnade framför alla tidningar jag måste kolla igenom på nätet varje morgon och fastnade vid en artikel om en 35 årig mamma som igår morse blev dödad av sin fd, pappan till hennes två barn mitt framför deras ögon...

Såna saker gör ont i mig, jag lever mig in i barnens skräck och förtvivlan.

Som vanligt börjar jag analysera och fundera på vad som utlöser en sån extrem händelse...Är det möjligt att älska en människa så mycket att man hellre ser denne död  och borta för alltid än att leva med den enorma saknad och smärta som kan uppstå då man blir övergiven och måste se personen dagligen, Eller är det helt enkelt så att det är en ond människa som hatar så enormt att han vill ha henne död.Kan iofs även vara så att det är en sjuk person som skulle behöva hjälp.

Jag försöker alltid förstå hur människor fungerar, men ibland är det svårt att greppa.

 

Nog om hemska saker nu, har spotify på som vanligt och de som känner mej vet att jag lätt fastnar vid låtar jag tycker om och gärna nöter ut dessa.

Senaste dygnets låt är "whiskey lullaby" med  Brad Paisley, råkade höra den igår och nåt fick mej att fastna, jag brukar liksom inte lyssna på country i vanliga fall men den låten är verkligen fin.

 

Solen skiner ute och jag ska absolut ge den en returmatch idag!

Borde faktiskt hoppa in i duschen så jag kommer iväg och kan gratta min söta mamma på hennes födelsedag så jag avviker en stund.

 

 

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
Maj 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Buzzador

{\rtf1\ansi\ansicpg1252 {\fonttbl\f0\fnil\fch


Ovido - Quiz & Flashcards